• HOME
  • ABOUT
  • CONTACT

piece by piece

  • ABOUT
  • Comments Count
  • CONTACT
  • Idealista feed
  • Tietoja Blogaajasta

ARKISAFKAA / JUUSTOINEN UUNISEITI

10.2.2016 in yleinen

Usein sitä havahtuu jotain kautta miettimään sitä, miksi meillä syödään niin epäsäännöllisen säännöllisesti kalaa. Just viime viikolla keskusteltiin asiasta ystävän ollessa kylässä. Näin ei siis ole vain meillä, vaan uskaltaisin väittää, että aika monessa muussakin taloudessa kalaa voisi syödä edes sen kerran viikossa. Mites teillä?

Keskustelun tiimoilta tein päätöksen, että kalaa ei enää unohdeta, vaan sitä oikeasti eksyy koko perheen lautaselle kerran viikkoon. On se sitten uunilohta, seitä, tonnikalakastiketta, kalakeittoa – kuha on kalaa! Tänään meillä tehtiin piiiitkästä aikaa uuniseitä, ja täytyy sanoa että olipa vaan hyvää. Jälleen kerran vaivatonta arkisafkaa mikä maistuu koko jengille. Pistetään siis hyvä jakoon ja resepti kiertämään. Mitä luulet, voisko tää upota teilläkin?

seiti JUUSTOINEN UUNISEITI

400g seitä pakasteesta

puolikas purjo

suolaa

currya

valkopippuria

tilliä

2dl ruokakermaa

1,5dl juustoraastetta

Asettele seitit uunivuokaan. Huuhtele purjo, halkaise ja viipaloi ohuiksi paloiksi. Kypsennä kipossa n. minuutti mikrossa. Mausta kalapalat oman maun mukaan suolalla, currylla ja valkopippurilla. Asettele kalapalojen päälle purjot, lisää kerma tasaisesti päälle ja lisää tilliä päälle. Viimeisenä kuorruta kalapalat juustoraasteella. Kypsennä 200 asteessa n. 30minuuttia. Keitä kylkeen perunoita ja tee salaatti – maistuu takuulla perheen pienimmillekin!

seiti1

Mä pyrin nyt tekemään näitä reseptipostauksia kerran viikkoon ja näidenkin osalta saa mielellään jättää toiveita jos sellaisia herää. Ensi viikolla onkin vuorossa vähän jotain makeampaa!

SEURAA BLOGIANI, FACEBOOKISSA, BLOGLOVINISSA JA INSTAGRAMISSA + SNAPCHAT: @ESSIPIECES

Tags : ARKISAFKAA

Previous MATKALLA ISOSISKON SAAPPAISIIN
Next IHANA LIGHTBOX JA VINKKI YSTÄVÄNPÄIVÄÄN

Related posts

Nikon eka – ruokavalio rasvanpolttoon

Sairaalakassi – check!

Rakas Joulupukki…♥

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Milla sanoo

    11.2.2016 18:06

    Nää arkisafka jutut on yksiä lemppareitani! Tääkin niin arkeen sopiva ja edullinen myös opiskelijan budjetille. Lisää näitä siis!

    Vastaa
    • Essi sanoo

      11.2.2016 19:16

      Kiva kuulla, näitä on kyllä kiva myös tehdä 🙂 Jos saisi pidettyä nyt tän kerta viikkoon tahdin!

      Vastaa
  2. Sara sanoo

    11.2.2016 19:52

    Mäkin tykkään tosi paljon näistä arkiruoka vinkeistä. Näitä useammin! 🙂

    Vastaa
  3. Sara sanoo

    11.2.2016 19:52

    Mäkin tykkään tosi paljon näistä arkiruoka vinkeistä. Näitä useammin! 🙂

    Vastaa
    • Essi sanoo

      15.2.2016 15:24

      Kiva juttu 🙂 Kerran viikkoon yritän tosiaan saada aina uuden reseptin toteutukseen!

      Vastaa
  4. Kaisa sanoo

    11.2.2016 21:29

    Nämä ruokapostaukset on munkin mieleen ? Kiva saada ideoita varsinkin arkiruokailuun, miksei myös viikonloppuihin. Kiinnostaisi myös teidän perheen viikon ruokalista/-ostokset ?

    Vastaa
    • Essi sanoo

      15.2.2016 15:20

      Jes kiva kuulla 🙂 Täytyy laittaa ideat korvan taakse nuo ideat, ja pistää toteutumaan!

      Vastaa

Vastaa käyttäjälle Essi Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Piece by Piece on hyvän fiiliksen lifestyleblogi, jossa on inspiroiduttu elämän kauniista puolista vuodesta 2012 alkaen. Blogin sisältö vaihtelee perhearjesta, juhlaan, tyyliin, resepteihin ja kauneusjuttuihin. Lisäksi isossa osassa on sisustus ja häät, joita tanssitaan vihdoin kesällä 2021. Tervetuloa mukaan!

OTA YHTEYTTÄ: essi.vehkala@gmail.com

I N S T A G R A M

K A T E G O R I A T

  • Hyvinvointi
  • Kauneus
  • Koti & sisustus
  • Muoti
  • Näkökulma
  • Oma elämä
  • Parisuhde & perhe
  • Perhe
  • Puheenaiheet
  • Ruoka
  • Ruoka & leivonta
  • Tyyli
  • yleinen

B L O G I A R K I S T O

Copyright © 2025 piece by piece · Theme by SheShoppes

Copyright © 2025 · Bella Banana for Genesis on Genesis Framework · WordPress · Kirjaudu sisään