• HOME
  • ABOUT
  • CONTACT

piece by piece

  • ABOUT
  • Comments Count
  • CONTACT
  • Idealista feed
  • Tietoja Blogaajasta

Arkisafkaa – kana-pestopasta

7.6.2016 in yleinen

Arkisafkat on taas vähäksi aikaa unohtuneet. Nyt palataan kuitenkin niiden pariin, ja tarkoitus olisi kuvailla meidän perheen ruokia ja ruoanlaittoa taas aktiivisemmin. Nää simppelit ja nopeat arjen pelastajat kun tuntuu olevan aika toivottua sisältöä blogiin, joten saamanne pitää! Tällä kertaa jakoon tulee Milan tän hetken lempiruoka, viime viikkoina neiti on nimittäin toivonut ”tulista” kanapastaa about kerran viikkoon.

 

KANAPESTOPASTA

KANA-PESTOPASTA

300g maustamattomia broilerin fileesuikaleita

300g Fettucine tuorepastaa tai Tortelloni täytettyä tuorepastaa

4-5rkl vihreää pestoa

1-2 tomaattia

1 punasipuli

suolaa, pippuria ja chilijauhetta

Aloita kokkailu paistamalla kanasuikaleita, ja keitä samalla tuorepastaa keitinohjeen mukaan. Heitä kanan sekaan pieneksi siivuttu punasipuli ja mausta suikaleet chilijauheella, suolalla ja pippurilla. Kanan kypsyttyä lisää pannulle pesto ja kuutioidut tomaatit. Anna seoksen muhia hetki pannulla pienellä lämmöllä ja valuta sillä aikaa pastasta keitinvedet pois. Lisää kanapestoseos pastan sekaan, sekoita ja nauti pasta parmesanjuuston kera. Voin luvata, että vie kielen mennessään!

HUOM! Chilin muuten voi jättää aivan yhtä hyvin pois reseptistä, jos tulisuus pelottaa, se tuo tosiaan vähän potkua muuten aika lempeän makuiseen ruokaan.

kanapestopasta1

Kanapastoja meidän keittiössä on nähty useita eri variaatioita, mutta kana-pestopasta on ylivoimaisesti se kaikkien aikojen kokatuin. Tätä Niko kokkasi mulle mm. yksillä meidän ensitreffeillä, ja siitä asti se on kuulunut myös omiin lemppariruokiin.

Seuraa blogiani, Facebookissa, Bloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Tags : ARKISAFKAA

Previous 32. raskausviikko
Next Synnytyspelkoa & kontrolliultraa

Related posts

MITEN OIS HAUVAVAUVA?

ENSIASKELEET 2-VUOTIAAKSI

INSTAWEEK #25

Lukijan vuorovaikutus

Kommentit

  1. Noora sanoo

    7.6.2016 19:17

    Pitkään aikaan ei ole tullut käytettyä pestoa ruoanlaitossa. Kiitos vinkistä! 🙂

    Vastaa

Jätä kommentti Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Piece by Piece on hyvän fiiliksen lifestyleblogi, jossa on inspiroiduttu elämän kauniista puolista vuodesta 2012 alkaen. Blogin sisältö vaihtelee perhearjesta, juhlaan, tyyliin, resepteihin ja kauneusjuttuihin. Lisäksi isossa osassa on sisustus ja häät, joita tanssitaan vihdoin kesällä 2021. Tervetuloa mukaan!

OTA YHTEYTTÄ: essi.vehkala@gmail.com

I N S T A G R A M

K A T E G O R I A T

  • Hyvinvointi
  • Kauneus
  • Koti & sisustus
  • Muoti
  • Näkökulma
  • Oma elämä
  • Parisuhde & perhe
  • Perhe
  • Puheenaiheet
  • Ruoka
  • Ruoka & leivonta
  • Tyyli
  • yleinen

B L O G I A R K I S T O

Copyright © 2025 piece by piece · Theme by SheShoppes

Copyright © 2025 · Bella Banana for Genesis on Genesis Framework · WordPress · Kirjaudu sisään