• HOME
  • ABOUT
  • CONTACT

piece by piece

  • ABOUT
  • Comments Count
  • CONTACT
  • Idealista feed
  • Tietoja Blogaajasta

PIKALASAGNE MEIDÄN MAKUUN

4.12.2020 in Parisuhde & perhe, Puheenaiheet, Ruoka & leivonta

Moikat perjantaihin!

Onko siellä ruudun toisella puolen vielä joku, joka ei ole törmännyt Niko Saarisen Instassa jakamaan somehitiksi nousseeseen pikalasagneen? Entä kuinka moni on ehtinyt tämän helpon ja nopean herkkuruoan jo testaamaan?

Meillä pikalasagnea on tehty alkuperäisestä reseptistä inspiroituneena oman maun mukaan soveltaen jo useamman kerran. Pannulla valmistuva lasagne on koko perheen mielestä niiiiin hyvää, ja ohjeen perään on kyselty myös omassa Instassa sen verran, että päätin pistää meidän version ohjeineen jakoon. Eikä puolessa tunnissa valmistuvia ruokaideoita muuten koskaan oo liikaa, joten jos lasagne maistuu, niin suosittelen lämmöllä testaamaan!

P I K A L A S A G N E

  • 12kpl lasagnelevyjä
  • 400g naudan 10% jauhelihaa
  • 1 iso tai 2 pientä sipulia
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 3 rkl tomaattipyreetä
  • 1tlk tomaattimurskaa (Mutti on best!)
  • n. 3dl vettä
  • 1rs maustamaton tuorejuusto
  • mozzarellaraastetta
  • 1kpl annoslihafondi
  • suolaa ja pippuria
  • tuoretta basilikaa

Aloita valmistus ruskistamalla jauhelihaa pienessä tilkassa paistamiseen sopivaa öljyä. Lisää pian myös sipulit kuullottumaan jauhelihan kaveriksi. Lisää sekaan muutama turaus tomaattipyreetä, suolaa ja pippuria. Tämän jälkeen lisää pannulle/kasariin vesi, tomaattimurska ja sekoittele joukkoon myös lihafondi.

Sekoittele hieman ja sitten puolita lasagna levyt, sekä lisää ne pannulle hieman limittäin. Itse sain tehtyä näin vähän ”kerroksellisuutta” ruokaan, ja tässä ohjeessa lasagnelevyjä on alkuperäistä ohjetta enemmän.

Sitten haudutellaan kannen/folion alla n. 15minuuttia miedolla lämmöllä, jonka jälkeen lasagne viimeistellään purkillisella tuorejuustoa lusikoimalla se tasaisesti lasagnen päälle. Halutessaan juustokerroksen saa levitettyä myös melko tasaiseksi kerrokseksi lastalla. Sitten vielä mozzarellaraastetta ja tuoretta basilikaa päälle, niin täydellinen lasagne on pian valmista – noin 5min haudutus, ja kun juustoraaste on sulanut pintaan, ruoka on valmista!

Juuri eilen tehtiin pikalasagnea viimeksi, ja siinä tulikin mieleen, että tää menee ehkä meidän mielestä enemmän sellaiseksi viikonlopun herkuttelu ruoaksi. On nimittäin melko tuhtia tavaraa, mutta niin super hyvää!

Jos testailette, niin olisi tosi kiva kuulla, mitä piditte!

Nyt mukavaa viikonlopun alkua kaikille! <3

x Essi

Seuraa blogiani, Facebookissa, Bloglovinissa ja Instagramissa + Snapchat: @essipieces.

Tags : ARKISAFKAA, Nopeat & Helpot, pikalasagne, ruoka & leivonta, ruokajutut

Previous MARRASKUUSSA
Next OMALLA KAISTALLA TAKUUNOPEA NETTI KOTIIN

Related posts

ELOKUUSSA

MEIDÄN HÄÄKUTSUT

ARKISAFKAA / TORTILLAVUOKA

Lukijan vuorovaikutus

Jätä kommentti Peruuta vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ensisijainen sivupalkki

Piece by Piece on hyvän fiiliksen lifestyleblogi, jossa on inspiroiduttu elämän kauniista puolista vuodesta 2012 alkaen. Blogin sisältö vaihtelee perhearjesta, juhlaan, tyyliin, resepteihin ja kauneusjuttuihin. Lisäksi isossa osassa on sisustus ja häät, joita tanssitaan vihdoin kesällä 2021. Tervetuloa mukaan!

OTA YHTEYTTÄ: essi.vehkala@gmail.com

I N S T A G R A M

K A T E G O R I A T

  • Hyvinvointi
  • Kauneus
  • Koti & sisustus
  • Muoti
  • Näkökulma
  • Oma elämä
  • Parisuhde & perhe
  • Perhe
  • Puheenaiheet
  • Ruoka
  • Ruoka & leivonta
  • Tyyli
  • yleinen

B L O G I A R K I S T O

Copyright © 2025 piece by piece · Theme by SheShoppes

Copyright © 2025 · Bella Banana for Genesis on Genesis Framework · WordPress · Kirjaudu sisään