Kaupallinen yhteistyö K-ruoan kanssa
Joko teillä on saatu grillikausi kunnolla käyntiin? Meillä tuohon hommaan vaikuttaa tosi paljon kelit. Sadesäällä harvoin grilli lämpiää, vaikka kuuluisa mainoslausekin sen sanoo, että aina on hyvä sää grillata. Harmittavan vähiin jää Suomen kesässä grilliruokailut, jos ainoastaan arskan paistaessa grilliruokaa kokataan, joten jospa sitä olosuhteiden pakosta innostuisi grillailemaan useammin vaikka taivaalta tulisikin vettä.
Uutta grilli-intoa on helppo löytää kokeilemalla jotakin uutta ja se taitaa olla meillä tämän kesän ruokateema. Pirkan uutuuksiin on ilmestynyt tänä kesänä oma vanha grillilemppari, nimittäin grilliananas. Valmiiksi kuorittu tuore ananas, joka on erittäin helppo kokattava, sillä sen voi heittää vaikka kokonaisena grilliin. Ai vitsi miten hyvää se on jo ihan sellaisenaankin, mutta niinkuin sanoin, oli siitä keksittävä jotain ihan uuttakin. Meidän grilli-iltoina ananas on nyt päätynyt pari kertaa salaattiin, nimittäin perinteisen halloumisalaatin sekaan mansikan ja rucolan kaveriksi. Vaikka itse sanonkin, niin tuo salaatti toimii törkeen hyvin ja entistä ruokaisammaksi aterian saa grillaamalla kylkeen vaikka broileria.
GRILLIANANAS-HALLOUMISALAATTI
1 reilu puntti villirucolaa
tuoreita mansikoita maun mukaan
1pkt Pirkka halloumia
kastikkeeksi Pirkka tummaa balsamietikkakastiketta
Valmistele salaattipohja, huuhtele rucolat ja paloittele mansikat. Viipaloi ananas renkaiksi ja halloumi sopivan paksuisiksi viipaleiksi. Grillaa kypsäksi ja mahdollisimman nätiksi paistopinta. Viimeistele salaatti ja kata pöytään samantien! Ananas ja halloumi on parhaimmillaan juuri grillistä tulleina. Lopuksi viimeistele annos balsamietikkakastikkeella ja mahdollisesti broilerin grillipihvillä. NAUTI!
Halloumin ja grillihevien kombo on yksi omista lemppareista ja ne toimii keskenään loistavasti myös vartaissa. Ohje kannattaa kurkata TÄSTÄ ja tietty koko Pirkan grillihevi-perhe TÄÄLTÄ.
Millaisia kesäruokalemppareita sieltä löytyy? Jakakaa ahkerasti omia suosikkeja kommenttiboxiin niin saadaan varmasti kaikki uusia herkkuja kokeiluun tänä kesänä!
Seuraa blogiani, Facebookissa, Bloglovinissa JA Instagramissa + Snapchat: @essipieces.
Tags : ARKISAFKAA, kaupallinen yhteistyö
Jätä kommentti